TR

Bazlamalık Un

Bazlamalık Un, özel amaçlı buğday unu.

KULLANIM ALANLARI

  • Endüstrüyel ve ev tipi bazlama yapımında kullanılır.
  • Su kaldırmasına bağlı olarak daha fazla ürün elde edilir.
  • İmalattan sonra yüzeyin kurumaması ve uzun süre yumuşak kalmasını sağlar
  • Hamur kolay yoğrulur ve yoğurma esnasında sertleşme olmaz
  • Pişirme sırasında kabuk oluşumu olmaz
  • Kabarması kolay olur rengi ve lezzeti korur

TEKNİK ÖZELLİKLER

Nem: 14.5 (Max)
Gluten: 30 (Min)
Protein: 11,0 (Min)
Kül (K.M.’De) : 0.65 (Max)
Sedimantasyon: 38 ml. (Min)
Gecikmeli Sedimantasyon: 42 ml. (Min)
Düşme Sayısı (F.N.) : 250 sn. (Min)

AMBALAJ SEÇENEKLERİ

50 Kg’lık polipropilen çuvallarda satışa sunulmaktadır

KULLANIM ÖNERİLERİ

  • Hamur sert alınmamalıdır
  • Hamura ihtiyacı oranında su verilmelidir
  • Hamur etkili ve iyi bir şekilde yoğurulmalı, bir süre dinlendirilmelidir
  • İmalathanede hava sirkülasyonu olmamalıdır

MUHAFAZA KOŞULLARI

Serin, havadar ve rutubetsiz alanlarda, tahta ızgaralar üzerinde saklanmalıdır.