Bazlamalık Un
Bazlamalık Un, özel amaçlı buğday unu.
KULLANIM ALANLARI
-
Endüstrüyel ve ev tipi bazlama yapımında kullanılır.
-
Su kaldırmasına bağlı olarak daha fazla ürün elde edilir.
-
İmalattan sonra yüzeyin kurumaması ve uzun süre yumuşak kalmasını sağlar
-
Hamur kolay yoğrulur ve yoğurma esnasında sertleşme olmaz
-
Pişirme sırasında kabuk oluşumu olmaz
-
Kabarması kolay olur rengi ve lezzeti korur
TEKNİK ÖZELLİKLER
Nem: 14.5 (Max)
Gluten: 30 (Min)
Protein: 11,0 (Min)
Kül (K.M.’De) : 0.65 (Max)
Sedimantasyon: 38 ml. (Min)
Gecikmeli Sedimantasyon: 42 ml. (Min)
Düşme Sayısı (F.N.) : 250 sn. (Min)
AMBALAJ SEÇENEKLERİ
50 Kg’lık polipropilen çuvallarda satışa sunulmaktadır
KULLANIM ÖNERİLERİ
-
Hamur sert alınmamalıdır
-
Hamura ihtiyacı oranında su verilmelidir
-
Hamur etkili ve iyi bir şekilde yoğurulmalı, bir süre dinlendirilmelidir
-
İmalathanede hava sirkülasyonu olmamalıdır
MUHAFAZA KOŞULLARI
Serin, havadar ve rutubetsiz alanlarda, tahta ızgaralar üzerinde saklanmalıdır.