TR

Ekmeklik Buğday Unu

Ekmeklik buğday Unu, her çeşit somun ekmek ve unlu mamul üretiminde kullanılır.

YAPISAL ÖZELLİKLER

  • Yüksek oranda su kaldırabilme ve daha fazla ürün elde edilebilme
  • Homojen gözenek yapısına sahip ürün elde edilebilme
  • İyi kabarmış, hacmi güzel ürün elde edilmesini sağlar
  • Güzel bıçak açmış, ince ve parlak kabuk yapısına sahip ekmek elde edilebilme
  • Ekmeklere güzel bir aroma ve lezzet verme özelliğine sahiptir
  • Ekmek katkısı kullanmadan yüksek kaliteli ürün elde edilmesini sağlar
  • Ürün tazeliğini ve yapısını uzun süre koruyabilme
  • Standart ürün elde edebilme özelliğine sahiptir

TEKNİK ÖZELLİKLER

Nem: 14.5 % (Max)
Glüten: 27 % (Min)
Protein: 10.5 % (Min)
Kül (K.M.’De) : 0,7 % – 0,8 %
Sedimantasyon: 32 ml. (Min)
Gecikmeli Sedimantasyon: 35 ml. (Min)
Düşme Sayısı (F.N.) : 250 sn. (Min)

AMBALAJ SEÇENEKLERİ

5-10-25-50 Kg’lık Polipropilen çuvallarda

KULLANIM ÖNERİLERİ

  • Hamur sert alınmamalıdır
  • Hamura ihtiyacı oranında su verilmelidir
  • Hamur etkili ve iyi yoğurulmalıdır
  • Hamur sıcaklığı 22 – 24 derece arasında olmalıdır
  • İmalathanede hava sirkülasyonu olmamalıdır

MUHAFAZA KOŞULLARI

Serin, havadar ve rutubetsiz alanlarda, tahta ızgaralar üzerinde saklanmalıdır.