Hamburger Unu
Hamburger unu. Hamburger ve lüks ürünler için kullanılır.
GENEL ÖZELLİKLER
-
Yüksek oranda su kaldırması
-
Kuvvetli bir undur
-
Homojen gözenek yapı sağlaması
-
Hamburgerde ince kabuğu verebilmesi
-
İstenilen yumuşaklığı verebilmesi
-
Standart ürün verebilmesi
-
Ürünlerde istenilen rengi verebilmesi
-
Ürünlerde kabarma özelliğini verebilmesi
-
Ürünlerde tazeliğini uzun süre koruyabilmesi
TEKNİK ÖZELLİKLER
Nem: 14.5 (Max)
Gluten: 32 (Min)
Protein: 11,0 (Min)
Kül (K.M.’De) : 0.60 (Max)
Sedimantasyon: 40 ml. (Min)
Gecikmeli Sedimantasyon: 45 ml. (Min)
Düşme Sayısı (F.N.) : 250 sn. (Min)
AMBALAJ SEÇENEKLERİ
50 Kg’lık polipropilen çuvallarda satışa sunulmaktadır
KULLANIM ÖNERİLERİ
-
Hamur sert alınmamalıdır
-
Hamura ihtiyacı oranında su verilmelidir
-
Hamur etkili ve iyi bir şekilde yoğurulmalı, bir süre dinlendirilmelidir
-
İmalathanede hava sirkülasyonu olmamalıdır
MUHAFAZA KOŞULLARI
Serin, havadar ve rutubetsiz alanlarda, tahta ızgaralar üzerinde saklanmalıdır.