Milföy Unu
Milföy unu. Özel amaçlı buğday unu.
YAPISAL ÖZELLİKLER
-
Yüksek oranda su kaldırabilme ve daha fazla ürün elde edilebilme
-
Homojen gözenek yapısına sahip ürün elde edilebilme
-
Hamuru dinlendirme safhasında dirençli karakter gösterme
-
İnce ve parlak kabuk yapısına sahip ürün elde edilebilme
-
Uygun şartlar sağlandığında tazeliğini uzun süre koruyabilme
-
Standart mamul ürün elde edebilme özelliğine sahiptir
TEKNİK ÖZELLİKLER
Nem: 14.5 (Max)
Gluten: 30 (Min)
Protein: 10,5 (Min)
Kül (K.M.’De) : 0.60 (Max)
Sedimantasyon: 35 ml. (Min)
Gecikmeli Sedimantasyon: 40 ml. (Min)
Düşme Sayısı (F.N.) : 250 sn. (Min)
AMBALAJ SEÇENEKLERİ
50 Kg’lık polipropilen çuvallarda satışa sunulmaktadır
KULLANIM ÖNERİLERİ
-
Hamur sert alınmamalıdır
-
Hamura ihtiyacı oranında su verilmelidir
-
Hamur etkili ve iyi bir şekilde yoğurulmalı, bir süre dinlendirilmelidir
-
İmalathanede hava sirkülasyonu olmamalıdır
MUHAFAZA KOŞULLARI
Serin, havadar ve rutubetsiz alanlarda, tahta ızgaralar üzerinde saklanmalıdır.