TR

Pastalık Un (Songül)

Pastalık un (Songül), tüm pastacılık ürünleri ve börek çeşitlerinde kullanılmaktadır.

YAPISAL ÖZELLİKLER

  • Yüksek oranda su kaldırabilme ve daha fazla ürün elde edilebilme
  • Homojen hamur elde edebilme
  • Pişirme esnasında kenar yapmama
  • Yaş pasta keklerinde istenilen homojen yapı ve kabarma
  • Kuru pastalarda istenilen şekil alma ve gevreklik verme
  • Böreğin parlaklığını ve görünümünü uzun süre koruyabilme
  • İnce ve parlak kabuk yapısına sahip ürün elde edilebilme
  • Uygun saklama koşullarında uzun süre taze kalabilme

TEKNİK ÖZELLİKLER

Nem: 14,5 % (Max)
Glüten: 29 % (Min)
Protein: 10.5 % (Min)
Kül (K.M.’De) 0.65: %(Max)
Sedimantasyon: 35 ml. (Min)
Gecikmeli Sedimantasyon: 39 ml. (Min)
Düşme Sayısı (F.N.) : 300 sn. (Min)

AMBALAJ SEÇENEKLERİ

50 Kg’lık Bez çuvallar, 50 Kg’lık Polipropilen çuvallar

KULLANIM ÖNERİLERİ

  • Hamur sert alınmamalıdır
  • Pasta ve Börek hamuru hazırlanırken katkı maddeleri (yağ, süt, süt tozu, yumurta vb.) ürünler uygun oranlarda verilmelidir
  • İmalathanede hava sirkülasyonu olamamalıdır

MUHAFAZA KOŞULLARI

Serin, havadar ve rutubetsiz alanlarda, tahta ızgaralar üzerinde saklanmalıdır.