Pidelik Lavaşlık Un
Pidelik Lavaşlık Un(özel amaçlı buğday unu), her çeşit pide, lahmacun ve lavaş ekmeği yapımında kullanılır.
YAPISAL ÖZELLİKLER
-
Yüksek oranda su kaldırabilme ve daha fazla ürün elde edilebilme
-
Yoğurma esnasında çabuk ve kolay kıvama gelme
-
Pide ve lavaş hamurunun yırtılmadan açılabilme
-
Pidelerde istenilen tabanı ve kabarmayı sağlama
-
Tazeliğini ve yapısını uzun süre koruyabilme
-
Standart ürün elde edebilme özelliğine sahiptir
TEKNİK ÖZELLİKLER
Nem: 14,5 % (Max)
Glüten: 28 % (Min)
Protein: 7.0 % (Min)
Kül (K.M.’De) : 0.72 % (Max)
Sedimantasyon: 30 ml. (Min)
Gecikmeli Sedimantasyon: 35 ml. (Min)
Düşme Sayısı (F.N.) : 300 sn. (Min)
AMBALAJ SEÇENEKLERİ
50 Kg’lık Polipropilen
KULLANIM ÖNERİLERİ
-
Hamur gayet yumuşak alınmalıdır sert alınmamalıdır
-
Hamura ihtiyacı oranında su verilmelidir
-
Hamur kıvamlı ve yumuşak yoğurulmalıdır
-
Hamur sıcaklığı 22 – 24 derece arasında olmalıdır
-
İmalathanede hava sirkülasyonu olmamalıdır
MUHAFAZA KOŞULLARI
Serin, havadar ve rutubetsiz alanlarda, tahta ızgaralar üzerinde saklanmalıdır.